Mercedes

19 Nov, 2008

SLK 55 AMG

Generalna — Autor ziggi @ 10:27

 Sve postaje jasno čim ga vidite: nije moguće pronaći automobil koji je više SLK. SLK 55 AMG odiše sportskim izgledom klasičnog roadster-a agresivnije i bez kompromisa no ikad pre. AMG-ov 5.5-litarski V8 motor sa 265 kW (360 KS) uživanje u vožnji čini prvoklasnim. SLK 55 AMG je u standardnoj izvedbi opremljen inovativnim AMG SPEEDSHIFT 7G-TRONIC sa polugom za menjanje stepena prenosa na volanu kojim možete brzo da menjate stepene prenosa. Zahvaljujući tome – ali i u kombinaciji sa AMG kočnim sistemom visokih performansi i AMG sportskim oslanjanjem –SLK 55 AMG postiže maksimalnu pokretljivost. 

 

 

slika 1.1 Mercedes- SLK 55 AMG...

 

 (SLK 55 AMG[1]: potrošnja goriva kombinovana vožnja: 12.0 l/100 km, emisija CO2 kombinovana vožnja: 288 g/km)[2].

 

 

 slika 1.2 Mercedes-SLK 55 AMG...

 

 Dizajn karoserije je u skladu sa performansama. Ovo podrazumeva AMG prednje i zadnje branike kao i bočne pragove u titanijum sivoj boji i AMG točkove od lakih legura od 18 inča sa 4 paoka, sve to visokog sjaja, AMG sportski izduvni sistem sa dve dvostruke izduvne cevi, plus AMG zadnji spojler.

 

 

 slika 1.3 Mercedes-SLK 55 AMG...

 

 Tipični AMG dizajn očekuje vas i u unutrašnjosti – od sportskih sedišta presvučenih vrhunskom nappa kožom do AMG ergonomskog sportskog upravljača sa polugom za menjanje stepena prenosa od srebrnog aluminijuma i AMG instrument tabla sa RACETIMER-om.

 

 

 slika 1.4  Mercedes-SLK 55 AMG... 

 Napomena: Ovaj tekst je skinut sa http://www.mercedes-benz.rs/content/serbia/mpc/mpc_serbia_website/rsng/home_mpc/passengercars.html sajta.... :) 


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Powered by blog.co.yu