Mercedes

29 Jan, 2009

Nova Mercedes-Benz E-Klasa i BlueZERO koncept

Generalna — Autor ziggi @ 18:10

 Bezbedna, udobna, efikasna – Nova Mercedes-Benz E-Klasa šalje pozitivne signale za automobilsku 2009 godinu na NAIAS, Salonu Automobila u Detroitu 10. januar 2009, Detroit – nova zvezda luksuznog segmetna vozila prikazana je veče pred otvaranje NAIAS 2009 – kao deo Novogodišnjeg prijema Mercedes-Benz u Detroitu, gde je Dr. Dieter Zetsche, CEO Daimlera, pred više od 650 novinara iz celog sveta, predstavio poslednju verziju uspešne, luksuzne limuzine.

 

 

 slika 1.1 Nova Mercedes-Benz E-Klasa

 Novom E-Klasom, Mercedes-Benz postavlja nove kriterijume na tržištu, posebno kada govorimo o bezbednosti i udobnosti, kao i ekološkim standardima i potrošnji. Pod nazivom ‘fascinacija i odgovornost’, proizvođač automobila iz Štutgarta je predstavio još dva nova modela - the SLR Stirling Moss, kao kruna super sportskog SLR modela visokih performansi.

BlueZERO konceptom, Mercedes-Benz vodi u trci ekološke odgovornosti i održivosti na električni pogon. Napredni, modularni koncept podržava ukupno tri modela različite konfiguracije pogona, na osnovi jedinstvene arhtekture vozila.

“Nova E-Klasa je bezbednija, još udobnja i ekološki podobnija nego ikada pre. Ovim je potvrđeno da fascinacija i odgovornost idu ruku pod ruku kod Mercedesa”, rekao je na prezentaciji Dr. Dieter Zetsch, Predsednik borda manadžera Daimler AG i rukovodilac Mercedes-Benz Cars. “Uvereni smo da će nova E-Klasa poslati pozitivnu poruku za automobilsku 2009 godinu. Očekujemo da budemo među vodećima na svetskom tržištu.”


PAZNJA: ovaj post je kopiran sa http://www.mojauto.rs/test/najnovija-desavanja/58-deavanja/248-nova-mercedes-benz-e-klasa-i-bluezero-koncept.html.... 


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Powered by blog.co.yu