Mercedes

29 Jan, 2009

Novo lice Mercedesa – Fashion Week Berlin 2009

Generalna — Autor ziggi @ 18:40

 Modne aktivnosti Mercedes-Benza u preko 20 zemalja, sada prati novo zaštitno lice. Julia Stegner, međunarodni top model prvi put će se pojaviti kao modni ambasador na Mercedes-Benz nedelji mode u Berlinu, kolekcija jesen/zima 2009, koja će se održati od 28. januara do 1. februara 2009, na Bebelplacu (Bebelplatz), u srcu Berlina. 


Na jednoj od poslednjih fotografija, koja predstavlja vizuelni identitet modnog predstavljanja, Julia Stegner nosi odeću Anne Valerie Hash i stoji ispred Mercedes-Benz CLS 350 CGI Grand Edition. Novi vizuelni identitet će se pojaviti na oglasima, posterima i vozilima na jedinoj modnoj manifestaciji u Nemačkoj, koja se stavlja u isti rang sa najznačajnijim međunardonim manifestacijama. 

„Juliji Štegner, kao ambasadoru brenda, dugoročno smo prepustili međunarodne modne aktivnosti," rekao je Anders Sundt Jensen, Potpresednik Brend Communications Mercedes-Benz Cars. „Ona predstavlja vezu uzmeđu nemačkog porekla i međunarodne elegancije, što je osnovi razlog zbog kojeg smo veoma pažljivo izabrali da upravo ona stoji uz novi Mercedes-Benz CLS Grand Edition, koji će se pojaviti na tržištu u martu 2009 godine." Prvi kupe sa četvoro vrata kombinuje nesvakidašnji dizajn sportsku eleganciju i luksuz. Prodaja ovog modela počinje od januara 2009. godine.

Mikelangelo di Batista, jedan od najtraženijih modnih fotografa na svetu, napravio je postavku koja jasno ukazuje na vezu između top modela i štutgardskog trendsetera kada je reč o dizajnu automobila. „Namera je bila da se prenese scena I crveni tepih sa Mercedes-Benz nedelje mode i time napravi snažna veza između mode i elegancije vozila," objašnjava Mikelangelo di Batista. Osnovno prepoznavanje Mercedes-Benz dizajna i mode: stil, elegancija i luksuz.

„Mercedes-Benz i moda zaista idu zajedno. Mislim da su Mercedes-Benz vozila potpuno šik - kao i moda. Zato imam posebno zadovoljstvo da budem ambasador brenda Mercedes-Benz," rekla je Julia Stegner.

 

 

 slika 1.1 Mercedes

 NAPOMENA: Ovaj clanak je izbacen 20-og decembra 2008-e godine..... ovaj post je skinut sa sajta http://www.nacionalnaklasa.com/content/view/5823/8/ 


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Powered by blog.co.yu